Бойко Миленков: Доволен съм как изглеждаме за седмица тренировки


Бойко Миленков: Доволен съм как изглеждаме за седмица тренировки
(сн. facebook.com/Beroebasketball, архив)
25-09-2022 16:01 | BGbasket.com

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков смята, че загубата от Черноморец в контролата помежду им е резонна с оглед на началната фаза на подготовка на неговия тим. Ето какво сподели той за мача и за наближаването на новия сезон:

 

"Ние сме в изключително ранен етап от подготовката. Реално сме на една седмица и три тренировки с контакт. Дариус Хал и Ерик Димитров дори нямат и толкова. Тепърва започваме сериозната работа, смятам, че ще вървим нагоре и играта ни ще се подобрява във всеки един компонент.

 

Не мога да кажа в момента, но потенциалът ни е налице. Отборът и 90% от момчетата са абсолютно нови. Със сигурност ще е необходимо да се опознаят, да се напаснат помежду си и към идеите ми за отделните елементи. Докъде ще стигнем е Божа работа. Зависи как се развиват и другите отбори. В момента всички са в подготвителен режим - кой по-напред, кой по-назад, и е твърде рано и погрешно да се правят генерални изводи.

 

Като цяло съм много доволен от това как изглеждаме за една седмица тренировъчен режим. Въпреки че не сме готови за мачове, трябва да навлизаме и в игрови ритъм. Чака ни сериозна работа. Имаме много неща да фиксираме. Не се заблуждавам, в момента сме на 20 зад Черноморец, но официално резултатът се брои по друго време. Надявам се тогава да сме по-подготвени."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Бойко Миленков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи