Иван Алипиев: Латина е добра възможност за моето бъдеще


Иван Алипиев: Латина е добра възможност за моето бъдеще
(сн. latinabasket.it)
27-09-2022 14:11 | BGbasket.com

Националът Иван Алипиев официално бе представен днес като играч на Латина. Както BGbasket.com вече съобщи, италианският тим откупи правата на българина от австрийския Аркадия.

 

Алипиев сподели и впечатленията си от новия си тим. „Вече бях в Болоня и Римини, за да участвам в турнири и проби, но за първи път идвам в Италия, за да играя като професионалист. И за първи път има по-големи възможности и съм много доволен от това. Никога не съм бил там като турист, дори и да е нещо, което бих искал да направя. Чувал съм за града в миналото, защото гледам много футбол. Мисля, че това преживяване в Латина е добра възможност за моето бъдеще, развълнуван съм да срещна новите си съотборници и съм готов за началото на сезона. Наистина съм щастлив да бъда тук", заяви той пред клубния сайт на Латина.

 

„Говорих с някои бивши играчи от България, които са били тук, и с моя агент. Всички те ми казаха, че това е важна лига, добър опит, който дава добра перспектива за бъдещето. Това е лига, в която физиката играе важна роля и е необходимо да сме готови за това. Вълнувам се да започна и мисля, че съм подготвен, ще видим какво мислят треньорите и другите играчи. Със сигурност съм готов да се присъединя към отбора“, добави националът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Иван Алипиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи