Йовица Арсич: В един мач всичко е възможно


Йовица Арсич: В един мач всичко е възможно
(сн. balkan-basket.com)
14-09-2020 15:26 | balkan-basket.com | BGbasket.com

"Винаги има шансове. Щом участваме и сме дали заявка, разчитаме да използваме възможността, която ни е дадена. Наясно сме, че срещаме много  сериозен отбор в лицето на Цмоки Минск. Те са по-сработени с по-висок бюджет, но ние играем в нашата зала и ще направим всичко по силите си, за да спечелим. В един мач всичко е възможно. Ще си проверим късмета".

 

Това каза старши треньорът на Балкан Йовица Арсич на днешната пресконференция в Пресклуб "България". Ето и още от изказването му:

 

"Състоянието на отбора ни не е на 100%, защото имахме малко проблеми, докато сглобихме целия състав и пристигнат американските състезатели. Най-големият проблем в подготовката ни беше, че другите български отбори още не бяха започнали подготовка и нямахме достатъчно контроли, но вече изиграхме няколко контроли в Сърбия и мисля, че отборът е на малко по-добро ниво в момента. Момчетата работят добре. Доволен съм от поведението им. На тренировка всички са много мотивирани въпреки че вирусът ни създаде някои проблеми да се организираме, но мисля, че вече всичкиса на добро физическо ниво и очаквам до първия мач да играем още по-добре."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи