Бойко Миленков: Позитивната енерия от феновете се отразява на отбора


Бойко Миленков: Позитивната енерия от феновете се отразява на отбора
(сн. Facebook)
23-10-2021 21:21 | BGbasket.com

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков остана доволен от победата на своя тим над Балкан с 92:87 в 3-ия кръг на НБЛ. „За първи път пред публика. Самата позитивна енергия от феновете се отразява много на отбора. Страхотен мач за нас от гледна точка на себераздаване. Балкан е изключително класен отбор с изключително добър треньор. Момчетата стъпиха здраво на игрището и спечелихме“, заяви Миленков пред MaxSport 2 и продължи:

 

„Периодът е такъв, нямаме време за тренировки и наистина не си знаем нападенията. Трябва да се движим, да си подаваме, все пак това е баскетболът. И в предните мачове ние от гледна точка на хъс държим, но играхме различни видове защита. Днес успяхме донякъде да ги объркаме в играта в защита със смени. В последните мачове надборваме противника, което дава сериозна разлика в баскетбола. Високите играчи със сигурност имат голям принос.“

 

„До момента играем със сериозни амплитуди. Не сме тръгнали да ставаме шампиони, трябва да си подобряваме играта, да сме добър колектив и публиката да става повече“, заяви още Бойко Миленков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Миленков, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи