Sportscholarships.eu - Спортни стипендии в САЩ


Sportscholarships.eu - Спортни стипендии в САЩ
28-10-2019 08:55 | BGbasket.com

Sportscholarships.eu е специализирана бутикова агенция, която се фокусира върху най-изявените таланти и върху максималните резултати при пласиране в Колеж/Университет в Америка. След 5 години като официален представител на най-голямата агенция за Спортни Стипендии в света, екипът ни от България стартира собствен и изцяло нов проект. Нашите спортисти получават стипендии в размер от $25,000 до $60,000 годишно.

 

Нашата мрежа за рекрутиране се състои от над 20,000 колежански треньора в рамките на NCAA, NAIA и NJCAA. Sportscholarships.eu е със седалище в София, България и официални представителства във Франция, Гърция, Турция, Сърбия, Чехия, Словакия и Словения. В процес на откриване са офисите ни в Румъния и Русия.

 

 

Колежанско образование за спортисти

 

Получете висше образование упражнявайки любимия си спорт и се състезавайте в един от най-предизвикателните шампионати в целия свят. Ние ще бъдем до вас през целия път и ще продължим да ви помагаме преди, по време и след завършване на вашето образование в САЩ.

 

Когато спортистът е представляван от нас, ние му осигуряваме възможности, които ще променят живота му и ще сбъднат мечите му.

 

 

Ползи и предимства на колежанския спорт в САЩ

 

Колежанският спорт ви дава възможност за учене и спорт на ново, най-високо ниво. Спортистите в университетите и колежите в САЩ получават достъп до спортни съоръжения от световна класа, често се състезават пред хиляди почитатели и фенове, повечето от състезанията и срещите се предават по телевизията и спортистите получават безплатна спортна екипировка. Повечето университети правят значителни инвестиции, за да гарантират на спортистите си най-добрите условия за постигане на техните академични цели и спортни резултати.

 

 

Концепция на колежанския спорт в САЩ

 

Колежанската система в САЩ осигурява на талантливите спортисти изключителни възможности за развитие на академичните им и спортни кариери. Спортната стипендия в един Американски университет може да покрие много, а понякога и всичкиразходи, които са свързани със следването в Университет в САЩ. В замяна студентът-спортист представлява университета в съответния спорт, като едновременно с това поддържа добро академично ниво. Понастоящем за близо 3 000 колежански спортни програми се състезават около 500 000 спортиста. Sportscholarships.euсе специализира в маркетинга, представянето и организацията на таргетирани кампании, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрите предложения за спортни стипендии.

 

Броят на университетите и колежите в САЩ, които поддържат мъжки и женски баскетбол е над 1500. Поради огромната конкуренция шансовете за получаване на добра спортна стипендия за Български баскетболисти са ограничени, но не и невъзможни. При момчетата ръстът е от огромно значение. При момичетата възможностите са доста по-добри и треньорите в САЩ са много доволни от състезателките, които сме изпратили до сега. NJCAA дивизията е много добър старт за колежанска баскетболна кариера. Препоръчваме на нашите спортисти да поддържат успех над 4.00 и да покажат добри резултати на изпитите SAT и TOEFL. Това ще им даде възможност за получаване на допълнителна частична академична стипендия, която може да бъде добавена към спортната. По-подробна информация ще получите в офиса ни по време на безплатните консултации.

 

Някои любопитни факти

 

6 милиарда долара – Годишни приходи на колежанските спортни програми в САЩ, включително телевизионни права, продажби на билети, продажби на спортни сувенири и спонсорство.

 

1018 – Броят на бившите и настоящи студенти-спортисти от 107 държави, които са участвали на последните Олимпийски Игри в Рио.

 

26 – Броят на олимпийските медали в Рио завоювани от бивши и настоящи студенти-спортисти на Станфордския Университет.

Ако искате да станете един от 90-те Български спортисти, на които сме помогнали и изпратили в САЩ със Спортна Стипендия, регистрирайте се безплатно тук, пишете ни на info@sportscholarships.eu или ни се обадете на 0888174714.

 

За всички спортисти и техните родители желаещи да научат повече за възможностите и условията за кандидатстване за Спортна Стипендия в САЩ, предлагаме напълно безплатна консултация в главния ни офис в София на Ул. Мърфи №2 след записване на час на тел. 0888174714. По време на срещата ни ще поговорим за следното - за Sportscholarships.eu, защо трябва да изберете САЩ, за критериите за кандидатстване, за начина, по който Ви съдействаме, за колежанския спорт в САЩ, за спортните стипендии и затова как се разпределят, за успехите и историите на нашите клиенти.

 

Повече информация за нас и за спортистите, които представяме и на които сме помогнали да следват в САЩ със Спортна Стипендия, може да намерите тук и във Facebook.

 

Очакваме Ви!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи