Сашо Везенков: Въпрос на време е Александър и Олимпиакос да се разберат


Сашо Везенков: Въпрос на време е Александър и Олимпиакос да се разберат
(сн. facebook.com/sashavezenkov)
26-06-2020 10:01 | bgdnes.bg

Въпрос на време е Александър Везенков и Олимпиакос да се разберат за нов договор. Това разкри бащата на най-добрия ни баскетболист - Сашо Везенков. В момента страните преговарят, след като контрактът на национала изтече през лятото.

 

"Много му харесва в клуба и мисля, че ще остане. Треньорът също го иска. Въпрос на време е да се разберат. Имахме възможност да се видим с него по време на пандемията. Беше у дома за три месеца. Не се бяхме виждали за толкова дълъг период, откакто беше дете", заяви Везенков старши пред "България днес:

 

Александър Везенков в момента е в Атина, където тренира със своите съотборници. Заради коронавируса заниманията са нетрадиционни, а играчите са разделени на групи.

 

"До 20 юли ще продължат с тренировките. Ще имат десетина дни почивка, след което започват наново. През това лято няма да ходи до САЩ за подготовка. В Олимпиакос имат суперспециалисти по кондиционна подготовка", уточнява Сашо Везеков.

 

Олимпиакос вече задържа една от големите си звезди Йоргос Принтезис, като се подсили и с американския гард Чарлс Дженкинс.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Олимпиакос, Сашо Везенков, Александър Везенков
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи