Ронен Гинцбург: В първата част на мача с Левски направо исках да си тръгна


Ронен Гинцбург: В първата част на мача с Левски направо исках да си тръгна
19-09-2021 17:19 | Мария Мицова

БК Прометей се класира за групите на Шампионската лига, а старши треньорът на тима Ронен Гинцбург призна, че Левски е бил отборът, който най-много е стреснал него и тима му по време на квалификационния турнир в София.

 

На финала Прометей победи Парма Перм драматично, но имаше сериозна преднина в по-голяма част от двубоя. Левски бе отборът на турнира, който имаше най-голяма преднина срещу крайния победител - 14 точки в първата четвърт.

 

Ронен Гинцбург заяви след победата над Парма: "Изиграхме силно първо полувреме, но се поуморихме и не успяхме рано да си затворим мача. Но съм доволен от характера, който показахме."

 

"Преди да дойдем наистина се притеснявах за Левски, не знаехме какво да очакваме, но те нямаха чужденци. За нас това се оказа добре, защото те ни убиха през първата част. Направо исках да си тръгна след тази част. Но имахме късмет, че не бяха в пълен състав, и бързо се умориха, което ни помогна на нас."

 

Прометей победи убедително Левски в първия кръг от квалификациите, но загуби първата четвърт на мача, след страхотно начало на домакина на турнира.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи