Екипи за футбол и спортно облекло


Екипи за футбол и спортно облекло
30-09-2022 13:26 | BGbasket.com

Футболното облекло включва всичко - от фланелки и шорти до тренировъчно облекло, анцузи и футболни обувки. Представяме ви кратък преглед на някои от футболните облекла, екипи за футбол и аксесоари, които предлагаме. Надяваме се, че това ще ви помогне да решите какво търсите и да пазарувате с удоволствие от нашия онлайн магазин за футболно облекло и спортни дрехи r-gol.com/bg.

 

Футболни тениски реплика

 

Репликата на футболните тениски е по-евтин вариант от оригиналните комплекти, но има разликата в качеството. Репликите на тениските имат различна форма в сравнение с екипите и не са направени от същата материя като оригиналните. Но въпреки това те издържат дълго и се запазват в добро състояние. При тях има по-голяма гъвкавост по отношение на размера и стила, защото не е необходимо да отговарят на официалните спортни разпоредби.

 

Репликите също са страхотни колекционерски артикули, те не са официално лицензирани от FIFA или друг ръководен орган. Дизайнът може да използва официални лога като трите ленти на Adidas или символа на Nike, но тези марки всъщност не ги произвеждат, а вместо това те лицензират своите лога, така че компании като Umbro да могат да ги отпечатат върху фланелки, които са били произведени за продажба в магазини на дребно в цял свят!

 

Футболни тенски за мачове и тренировъчни фланелки

 

Тези два вида фланелки са различни и основната разлика между тях е, че са изработени от разнородни материали, което придава на всеки вид свои собствени характеристики.

 

Тренировъчна фланелка: Изработена е от по-лек материал и има по-малко подплънки от фланелката за мач, което й придава повече гъвкавост и дишане. Това улеснява движението на играчите по време на игра.

 

Фланелка за мач: Изработена е от по-силни и плътни материали за допълнителна защита, тя може да се използва за по-интензивни тренировки или мач, защото осигурява повече защита на играчите, които могат да претърпят наранявания поради сблъсъци с други съотборници или опоненти по време на мач.

 

Фланелката за мач е по-скъпа от фланелката за тренировки, но също така е по-удобна, издръжлива и стилна.

 

Фланелката за мач може да се използва при всякакви метеорологични условия (дъжд, сняг), докато фланелката за тренировки не може да издържи на тези условия.

 

Тренировъчни шорти

 

Шортите за тренировки обикновено са изработени от полиестер, памук или комбинация от двете. Предлагат се в много различни стилове и цветове, за да осигурят най-добрия комфорт по време на тренировка.

 

Якета

 

На пазара има голямо разнообразие от якета, така че може да е трудно да направите избора си. Искате ли нещо водоустойчиво, дишащо или просто ветроустойчиво? Може би предпочитате стилът пред съдържанието - или обратното? Вижте какво предлагат различните различните варианти:

 

Дишащи якета. Те са изработени от леки тъкани, които позволяват на въздуха да циркулира през тях, като същевременно предпазват от вятър и дъжд. Дишащата материя помага топлината на тялото да се задържа, когато играете футбол, като спира натрупването на пот от вътрешната страна, така че да не попива в тъканта и да я мокри. Те също така са по-удобни от водоустойчивите якета, защото нямат полиестерен слой между кожата и дрехите – което означава по-малко триене! Но при силен дъжд, те няма да са достатъчна защита, освен ако не се комбинират с друг тип водоустойчиво връхно облекло.

 

Водоустойчиви якета: Тези якета са страхотни за дъждовните и снежни сезони. Те сe произвеждат от по-тежки материали като Gore-Tex shell тъкани, които няма не пропускат никаква влага, независимо от това колко дъжд пада върху тях. Те са идеалното предпазно облекло, ако вали постоянно през пролетните и есенните месеци, но също ще ви спестят притеснения през зимата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи