Черно море Тича с инвестиция в бъдещето


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(Сн: narodensport.eu)

04-08-2020 19:13 | narodensport.eu

Президентът на Черно море Тича д-р Георги Ганчев е горд с ремонта, направен на залата за тренировки в спортен комплекс Черно море.

 

Варненци откриха днес зала "Приморец".


"Кризата с коронавируса ни помогна да се концентрираме върху тази зала, която е люпилнята на таланти във Варна. Залата бе истинска гробница, но с общи усилия осъществихме идеята на Саша Топчов. Треньори, родители, всеки помогна с каквото може, за да стигнем до това," коментира Ганчев.


Изпълнителният директор на Черно море Тича Саша Топчов сподели, че е доволен от ремонта на спортната зала в която тренират подрастващите в клуба.


"Залата е изцяло реновирана. Благодаря на всички, които помагаха. Въпрос на желание. Цялото обновяване струваше около 25 000 лева. Всеки час е зает вече. Инвестирахме в бъдещето."

 

Има план и за втори етап на ремонт, както и поставянето на около 100 седящи места в залата.

 

Източник: narodensport.eu

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи