Людмил Хаджисотиров: Казах на момчетата преди серията, че ние сме победители


Людмил Хаджисотиров: Казах на момчетата преди серията, че ние сме победители
(сн: НБЛ)
26-05-2021 23:18 | Мария Маринова

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров сподели впечатленията си след загубата срещу Левски Лукойл днес, след която тимът му вече изостава с 1-3 във финалната серия в НБЛ:

 

"Поздравявам отбора за играта, борбата, показаха страхотен характер, гордея се с момчетата. Левски са изключително класен отбор, но ние компенсираме, даваме всичко от себе си. В някои моменти може би не беше много равностойно според мен. Честно казано, като солидарност, Тони Дечев беше един от колегите, който също каза нещо такова, че няма какво да се коментира. Нямам какво друго да кажа в момента. Радвам се, че показаха характер, бяха сплотени като отбор и се бориха до край.

 

Със сигурност серията не е пиключила. Имаме мач в Самоков, ние никога не се отказваме. Борим се докрай. Казал съм и на момчетата преди да почне серията, че ние сме победители.

 

Трябва да изгледам мача, защото сега съм много афектиран и емоционален. Ние няколко пъти ги настигнахме, но Левски Лукойл изпълниха доста фаулове.  Не искам да говоря сега, защото не съм гледал мача. Ще го излгледам на спокойствие. Всички знаят, че има един модел КОЙ в баскетбола. Пак казвам, гордея се с момчетата, ще се възстановим и ще се готвим за следващия мач. Няма какво повече да кажа."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи