Карина Константинова премина в отбор от Еврокъп


Карина Константинова премина в отбор от Еврокъп
(сн. БФБ)
20-08-2021 08:03 | BGbasket.com

Карина Константинова ще продължи кариерата си в Гърция. От новия сезон тя ще носи екипа на местния Ники Лефкада.

 

Тимът е сред участниците в Еврокъп, където ще стартира от квалификациите. Така България ще има две баскетболистки в надпреварата, тъй като гарантирано място в групите имат Борислава Христова и нейният Гожов.

 

Карина Константинова използва социалните мрежи, за да отправи специално послание на раздяла с бившия си вече тим Берое Стара Загора.

 

„Дойдох, видях, победих! Победих не само в битките на терена, но и в това да успея да изградя себе си като човек и силен характер. Пожелавам на всеки да получи такова начало на професионалната си кариера, каквото аз имах преди четири години в Берое. Огромно БЛАГОДАРЯ за шанса, който ми дадохте! Спечелихме всичко, постигнахме много и накарахме много хора да говорят за нас и да се гордеят с женския отбор на Берое!  Много обич и признателност за БЕРОЕ и любимите ми фенове! Оставате завинаги в сърцето ми!“, написа баскетболистката.

 

Както BGbasket.com вече съобщи преди месец, освен Карина Константинова, нейната доскорошна съотборничка Гергана Иванова също избра да продължи кариерата си в чужбина.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое Стара Загора, Карина Константинова, Ники Лефкада
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи