Везенков: Благодаря за подкрепата, ще готвим план за националния следващата седмица


21-05-2022 20:00 | Мария Мицова

Александър Везенков и неговото мнение за изминалия вече за Олимпиакос финален турнир на Евролигата, в който гърците заеха четвърто място, и за предстоящото лято с националния отбор:

 

И двата отбора нямаха този стимул, какъвто щеше да бъде за финал. Ние играхме за публиката, те за честта си. Двубоят бе равностоен, дадохме всичко от себе си. Последните дни бяха много емоционални за всички. Наистина, остава малко горчива мисъл, но продължаваме, шампионатът е нашата цел, моята мисъл, и ако спечелим дубъл ще сме доволни.

 

В момента мислим само за шампионата, да мине лятото, да си починем, всеки има задължения към национални отбори. Трябва да видим кои ще останат в отбора, но ако сме същите и с 2-3 нови попълнения, мисля, че имаме способностт да сме пак тук догодина. Но да сме живи и здрави, никой не знае какво е стане след 1 година.

 

Най-хубавото тук бе да виждам познати лица в трибуните от България, Кипър, Гърция. Благодарен съм им, че дойдоха да ме подкрепят. Знам, че бе трудно с билети, хотели и всичко, но им благодаря от сърце на всички, които ме подкрепят.


Ще ви кажа и новина, ще имаме разговори с господин Барчовски следващата седмица. Сезонът бе тежък, ще поговорим, имаме добри отношения, ще направим план как какво кога и всичко ще бъде наред.

 

Да сме живи и здрави, това ще кажа само. Искам да гледам момент за момент. Знам, че искате да чуете много неща от мен, но нека свърши този месец.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Олимпиакос,
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи