Георги Давидов: Направихме катастрофална трета част


Георги Давидов: Направихме катастрофална трета част
(сн. LAP.bg)
28-12-2019 21:44 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов бе изключително разочарован от представянето на отбора му през второто полувреме на мача с Академик Бултекс 99 в Пловдив, загубен от неговия тим.

 

„Изключително силно първо полувреме за нашия отбор. След изгонването на старши треньора на Академик Бултекс 99 изведнъж нещо стана и всичко се промени. Направихме катастрофална трета част и тук изгубихме мача. Без коментар, не мога да бъда доволен след това ужасяващо второ полувреме. Искам да кажа „добре дошъл" на Мартин Коцев, който днес изигра първия си мач за сезона и бе най-добрият“, заяви наставникът.

 

Коцев също сподели мнението си за мача: „В третата четвърт влязохме бавно и в мудно темпо. Така бе и в началото на мача. Това е характерно за нашия отбор, който е млад и неопитен. Трябва да излизаме винаги наострени и агресивни и да даваме тон още в началото, защото нямаме опита и класата да обръщаме развоя. Има израстване на отбора и играчите и смятам, че с времето ще се превръщаме във все по-голям фактор в лигата.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик София, Георги Давидов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи