Александър Янев: По този начин не можем да спечелим никакви титли


Александър Янев: По този начин не можем да спечелим никакви титли
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
11-01-2020 21:13 | BGbasket.com

Капитанът на Берое Александър Янев бе изключително разочарован след поражението от Балкан у дома. Баскетболистът е категоричен, че отборът му трябва да покаже различно лице, ако иска да спечели трофей през този сезон.

 

„Моето мнение е, че нашият отбор игра супер слабо в нападение през първото полувреме. Мислех си, че през второто ще се промени нещо. И те не играха толкова добре, колкото са им възможностите, но ние бяхме много зле“, заяви Янев пред БНТ.

 

„Не мога да кажа, че е от притеснение, защото в отбора сме доста опитни играчи. Нямам обяснение. Цяла седмица се подготвяхме, тренирахме, накрая идваме и за 40 минути не показваме нищо от това, което трябва. По този начин не можем да спечелим никакви титли. Ако не се  променим, едва ли ще вземем победа срещу по-добрите противници – Рилски, Левски, Балкан. С тази игра нямаме никакъв шанс“, каза още баскетболистът.

 

Янев коментира и предстоящото дерби с Рилски спортист. „Големи хора сме и професионалисти. Трябва да забравим този мач. Имаме цяла седмица да се готвим за този с Рилски спортист. В Самоков се играе трудно. Ако се подготвим добре, може и да бием, но ако играем по-същия начин, може да ни победят и с 20“, завърши той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Александър Янев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи