Тони Дечев: Нямахме контрол над основни компоненти в играта


Тони Дечев: Нямахме контрол над основни компоненти в играта
(сн. НБЛ)
25-10-2020 21:55 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев бе разочарован от представянето на своя тим при загубата от Рилски спортист. След срещата той направи и анализ на срещата в Самоков.

 

 „Мач, който изцяло отборът на домакините контролираше. Взеха солидна преднина още в първата четвърт и почти до края на мача нашият отбор не можа да се окопити и да се противопостави на агресията, която имаха, особено високите хора на домакините. Като цяло загубихме борбата. Загубихме подкошието, точките в подкошието, въобще основни компоненти, които са фундаментни в играта. Нямахме контрол над тях и логично след като отборът на Самоков наложи своята воля да направи комфортна разлика, с която спокойно да доиграе мача“, заяви Дечев.

 

Мнението си за мача сподели и гардът на тима Дарин Иванов: „Изключително неприятна загуба от силен отбор като Рилски спортист. Бяхме пределно мотивирани, готвихме се добре цяла седмица конкретно за силните им страни, обаче на терена не можахме да изпълним нищо от това, което ни беше казал и подготвил треньорът. Мисля, че за момента отборът на Рилски спортист е доста по-класен и има доста по-опитни играчи и го показаха на терена. Все пак оттук натам трябва да тренираме още по-здраво. Имаме потенциал, който трябва да развиваме и все пак е важно да побеждаваме отборите от нашата черга, както се казва. Поздравявам отбора на Рилски спортист, който тази година е доста качествен и им пожелавам успех.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Ямбол, Тони Дечев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи