Божидар Аврамов: Комуникацията ни на терена не беше на ниво


Божидар Аврамов: Комуникацията ни на терена не беше на ниво
(сн. balkan-basket.com)
11-11-2020 22:17 | balkan-basket.com

Баскетболистът на Балкан Божидар Аврамов бе разочарован след поражението от Черноморец в Ботевград. Според него, не само късата ротация на „зелените“ е причина за загубата. Ето какво каза още той:

 

„Би било лесно да се каже, че основната причина за загубата ни е проблемът със състава, но аз не мисля така. В крайна сметка трябва да се приспособя според ситуацията, че съм основен играч и това не е оправдание за днешната ни игра.

 

Играхме много слабо, най-вече в защита. Взеха ни много борби. Комуникацията ни в защита беше на много слабо ниво. Нормално е един мач като върви кош за кош, накрая да победи този, който има по-голям късмет и желание.

 

Няма причина да няма желание при нас, не мисля, че не сме дали всичко от себе си, просто комуникацията ни на терена в дадени моменти не беше на това ниво, на което трябва да бъде и накрая, след продължение, отборът на Черноморец ни победи.

 

Не трябва да правим големи драми от тази загуба, в събота ни чака друг мач, който също е много важен. Трябва да се възстановим психически и физически в следващите два дни и да излезем срещу Берое с единствената мисъл да победим.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Божидар Аврамов
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи