Екатерина Димитрова организира семинар за млади баскетболистки


Екатерина Димитрова организира семинар за млади баскетболистки
(сн. БФБ)
26-04-2021 13:05 | basketball.bg

Баскетболистката от Идеалния отбор на България за десетилетието 2009 – 2019 Екатерина Димитрова от няколко години не се изявява на баскетболния терен, но остава свързана с любимата игра с няколко свои проекта. Последната й инициатива е свързана с участието й като представител на България в програмата на ФИБА Европа TIME-OUT 2.0.

Бившата националка ще организира на 9 Май от 14:00 ч. в София, в залата на столичен хотел семинар за млади баскетболистки на възраст от 14 до 18 години. „Целта на събитието е да помогне на тези млади момичета да се възползват от възможностите , които баскетболът може да им предостави", казва Димитрова.

 

Тя игра няколко сезона в Италия и Израел, преди да се установи във Франция, където прекара 7 сезона.

Семинарът обещава приятни и полезни емоции за всички участнички с много изненади и срещи с успели баскетболни лидери.

Основните теми са:

- Кариерно управление или как да се подготвим за професионална кариера в баскетбола - лектор Екатерина Димитрова;
 
- Образование и двойна кариера - какви възможности имаме за образование по време на кариерата ни или след това – лектор от централата на ФИБА - Радмила Василева-Търнър, легенда на българския баскетбол и носителка на купа КЕШ с екипа на Левски Спартак;
 
- Комуникации - как правилно да общуваме в различни ситуации и в различните платформи за социални мрежи – лектор от Филаделфия, САЩ - Катерина Гиргинова;

Най-голямата изненада за участничките ще е специалният гост на събитието – Най-добрата българска състезателка зад граница у нас в последните години и лидер на националния отбор Борислава Христова. Крилото на полския Гожов и рекордьор по вкарани точки на Вашингтон Стейт ще присъства на живо а срещата. Боби ще разкаже своята история и ще участва в дискусия с участничките.

Три от най-големите късметлийки от участващите в семинара ще могат да спечелят официални екипи на Борислава и една от най-добрите европейски баскетболистки на изминалото десетилетие.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Екатерина Димитрова
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи