Клечков: Надявам се прогресът да се види през сезона


Клечков: Надявам се прогресът да се види през сезона
(сн. НБЛ)
09-10-2021 21:23 | BGbasket.com

„Имаше моменти, когато се опитахме да отговорим на агресията и твърдостта им в защита и в нападение. Все пак са действащият шампион на България. В някои моменти това, което искаме да виждаме от тези млади момчета се получи, но имаше и моменти, в които не го показаха“, заяви за BGBasket.com старши треньорът на Черно море Даниел Клечков след поражението от Левски с 60:96 в София в първия кръг на НБЛ.

 

„Ще трябва да изискваме още скорост, още агресия в защита и да отиграваме част от нещата по-правилно, да не допускаме толкова много елементарни грешки. Но ще трябва да се изтърпи това нещо, защото те са млади момчета и ще допускат доста грешки през сезона. Надявам се в процеса на работа да се развият добре и да започнем да играем по-добре. Перспектива има със сигурност, отборът е доста млад. Момчетата са качествени, така че с тренировки и здрава битка във всеки мач мисля, че прогресът ще се види до края на сезона“, коментира още Клечков.

 

Той се надява за следващия двубой на тима да може да използва Мартин Коцев, който не игра в срещата със „сините“. „Мартин Коцев имаше разкъсани мускулни влакна на прасеца, възстановява се и се надявам за събота да е готов“, сподели наставникът на варненци.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Даниел Клечков, Черно море
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи