Людмил Хаджисотиров: Това е отбор с голямо О


Людмил Хаджисотиров: Това е отбор с голямо О
05-01-2022 21:09 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе изключително горд с отбора си след победата срещу Левски. Ето какво сподели той след мача:

 

„Трей Портър е скромен, но и той имаше сериозни проблеми с гърба. Не тренира, но го вдигнахме и вижте какъв мач направи. Гордея се с този отбор и тези момчета, защото са отбор с голямо О. Преодоляха всички трудности, които имаме. Обединиха се. Специално искам да благодаря на Павлин, който преминава през най-трудното нещо в живота си в личен план, но показа сърце и характер и е с нас и отбора. Играе супер днес. Дидо Карамфилов изнесе целия мач. Голди на 36 години ще го уморим – 30 минути игра. Всички играха много сърцато и мобилизирано. Помагаха си максимално, колкото може. Това е истински отбор, затова благодаря на тях и на щаба за свършената работа.

 

Много хубава победа с добра защита. Лимитирахме до 66 точки отбора на Левски, който е втори по това в лигата. Въпреки умората и някои грешки накрая, успяхме да запишем много важна победа. Тя е 11-а поред, но за мен това не е най-важното, а да играем все по-добре и да надграждаме. Днес обаче искам специално да благодаря на играчите.

 

В момента на първо място имаме здравословни проблеми. Надявам се скоро да ги преодолеем. Всеки отбор има слаби места, но ние работим упорито. Имаме една обица от миналото години и сме гладни да се реваншираме. Колкото и клиширано да звучи, наистина се моля всички да сме здрави. В тази ситуация в света не знаеш какво да очакваш след три дни. Мобилизирахме се и всеки компенсира липсата на Брандън Браун, който е ако не най-добрият, поне един от най-добрите гардове в лигата в последните години. Ей Джей Хес също го нямаше. Ще се преценява ден за ден за тях. По-скоро следващата седмица ще се знае дали ще играят."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи