Константин Папазов: Ако заслужаваме, ще спечелим


Константин Папазов: Ако заслужаваме, ще спечелим
(сн. НБЛ)
05-06-2022 23:20 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Левски Константин Папазов обясни причините за загубата от Спартак, в която серията за бронза в НБЛ бе изравнена на 1-1:

 

„Прекрасна атмосфера, напълно заслужена победа за Спартак. С тази публика си спомних за времето през 1996 г., беше невероятно тогава. Плевен го заслужава, поздравления за играчите на Спартак, които веднъж върнаха хората в залата, а сега вече я радват. Безусловно Спартак бе отборът, който заслужаваше да спечели.

 

Имахме няколко микро ситуации, в които проявявахме характер, но аз не виждах къде можехме да противодействаме. Джош Паркър остана сам в своята игра, имаше много енергия. Смятам, че предстои трети тежък мач, където ние сме фаворити и домакини. Ако заслужаваме, ще спечелим.

Спартак ще дойде с много голямо самочувствие. Ние бяхме в доста съкратен състав за първия двубой в София, но успяхме да направим обрат и от минус 15 точки да спечелим. Никой не успя да удържи Николай Стоянов, но успехът на домакините не може да се персонализира в един играч. Спартак игра изключително сърцато. Пиронът в ковчега се оказа тройката на Коча Йовович. При 8 точки изоставане Паркър открадна топката и получи шанс да вкара тройка, но аз винаги съм гледал, че има знаци на съдбата. Логиката е да победи този, който заслужава."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Тити Папазов
Comments
winbet
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи