Баскетболни филми, които да гледате и по българския Netflix


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
25-04-2020 19:00 | BGbasket.com

1. Amateur е драма за тийнейджър афроамериканец - баскетболен феномен, който трябва бързо да се научи на игричките под масата в света на аматьорския баскетбол.

 

2. High Flying Bird е спортна драма, която пресъздава един свят, в който тъмнокожите атлети имат повече власт от предимно белите собственици на отбори. Филмът на Стивън Сьодербърг е заснет изцяло на iPhone и проследява живота на спортния агент Рей Бърк в преговори около локаута на НБА.

 

3. Iverson - Независимо дали го харесвате или не, всеки знае кой е Алън Айверсън. Но какво го е направило такъв, какъвто е сега? За това разказва филмът.

 

4. #Rucker50 - Документална лента по случай 50-годишнината на спортната програма на Харлем, насочена от това да спаси хиляди деца от улицата и да ги превърне в професионалисти.

 

5. The Carter Effect - Едночасов филм за дните на Винс Картър в Торонто. Т.нар. Vinsanity ера.

 

6. Basketball or Nothing - е мини-сериал за гимназиален баскетболен отбор от резервата за индианци навахо. Епизодите проследяват как група момчета се превръща в истински отбор.

 

7. Coach Carter - Естествено, сигурно сте го гледали. Но никога няма да ни омръзне, нали?!

 

8. One in a Billion - Това е биографичен филм за първия роден в Индия баскетболист в НБА. От малко индийско селце до светлините на Медисън Скуеър Гардън.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи