Барселона с най-добри шансове за триумф в новия сезон на Евролига


Барселона с най-добри шансове за триумф в новия сезон на Евролига
18-07-2021 17:10 | BGbasket.com

Новият сезон на баскетболната Евролига чука на вратата, а феновете на играта се готвят за нови горещи моменти заедно с любимите си играчи и отбори. Разбира се, букмейкърите също направиха своите прогнози относно фаворитите, които ще се борят за голямото отличие. Предстоят ни наистина страхотни сблъсъци в залите на Стария континент, така че не можем да останем равнодушни пред предстоящото. За очакванията, отборите и всичко най-интересно, ще можете да прочетете в тази публикация, която подготвихме за истинските фенове на баскетбола.

 

Кои са фаворитите за Евролига сезон 2021/22?

 

Ако погледнем прогнозите на букмейкърите, ще стигнем до заключението, че отборът на Барселона отново е сочен за най-вероятния победител в надпреварата. Това е и мнението на оператора Биуин, който дава коефициент 4.00 за това „каталунците“ да завоюват трофея. Още сега можете да поставите залог за дългосрочното събитие, и в същото време да прочетете актуалния Bwin обзор, където Ви предлагат детайлна информация за сайта за спортни залози.

 

Естествено, битката в тазгодишната Евролига, ще бъде много оспорвана, защото има поне още няколко тима, които са фаворизирани от букитата. Почти равни шансове са отделени на Цска Москва и Реал Мадрид, като за тях горепосочения спортен бранд е определи 5.00 коефициент. В никакъв случай, не бива да подценяваме и останалите участници в лицето на Анадолу Ефес от Турция, Олимпия Милано и гръцките състави на Олимпиакос и Панатинакойс. Всичко те са доказали своите възможности и едва ли имат намерение да се дадат лесно през този сезон.

 

Защо отборът на Барселона е фаворит в турнира?

 

Не е никак случайно, че букмейкърските къщи, определят отбора на Барса, като фаворит за спечелване на Евролига сезон 2021/22. Имайки предвид, че каталунският колос разполага със страхотен и боеспособен състав, който може да се противопостави на всеки един опонент. В предходния сезон Барселона имаше възможност да триумфира като краен победител, но изпусна Анадолу Ефес, които станаха шампиони. Сега обаче ще се търси реванш на всяка цена.

 

Не се ангажираме с конкретни прогнози, но с оглед на страхотните изяви на Барса, сме склонни да вярваме, че тимът ще направи всичко по силите си, за да оправдае очакванията на феновете и на букмейкърите. Заредени с ентусиазъм, енергия и желание за нови постижения, момчетата на Шарунас Ясикевичус нямат право на грешка, ако искат да станат първи на големия турнир. Малко ни остава да разберем, как ще се стекат събитията и какво ще се случи на практика в лигата.

 

В същото време обаче напомняме, че миналогодишния шампион от Турция, няма да стои с вързани ръце, и ще направи всичко по силите си, така че да попречи на мераците на Барса. Ето защо, ни очакват наистина незабравими минути с най-големите баскетболни клубове в Европа.

 

Няколко думи в обобщение

 

Няма две мнения, че Евролига е непредсказуем баскетболен турнир, който може да ни предложи всякакви развои и изненади. На практика в наши дни няма твърди аутсайдери и не можем да изключим никой от сметките. На този етап остава да изчакаме старта на сезона, за да проверим какво ще се случи. Нека си пожелаем равностойни и интересни битки, които да наблюдаваме.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи