Кевин Дюрант: За цял живот съм свързан с тези момчета


Кевин Дюрант: За цял живот съм свързан с тези момчета
(сн. FIBA.basketball)
07-08-2021 09:39 | BGbasket.com

Героят на САЩ Кевин Дюрант бе изключително развълнуван, след като спечели третата си поредна олимпийска титла и общо четвърта последователна за страната му. Ето какво сподели той след победата срещу Франция във финала:

 

„Мразя да сравнявам нещата, защото всичко има свой собствен момент. Но това е едно от онези специални пътешествия, които е трудно да се опишат. Всеки от нас работи за това ежедневно от треньорите, до играчите. Всички дойдохме с тази цел да завършим това нещо, да изградим семейство, да изградим и развием този отбор всеки ден. С всеки мач продължихме да израстваме. Просто това пътуване беше толкова важно.

 

Свършвате работата си, получавате златния медал и трофея, но когато преминете през това пътуване, е просто невероятно да бъдете част от нещо толкова специално. За цял живот съм свързан с тези момчета и се радвам, че всички се ангажирахме с това нещо толкова рано, останахме заедно и го довършихме.

 

Специално е, че се събираме за обща кауза, защото играем един срещу друг през цялата година. Ние се борим толкова много, за да получим златото в НБА, но за нас да се издигнем над това, да станем съотборници и братя за цял живот срещу останалия свят е нещо огромно. Винаги съм бил благодарен за възможността. Просто се гордея, че съм част от това братство, което създаваме. Това ми носи много радост.“

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Олимпийски игри, Токио 2020, САЩ, Кевин Дюрант
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Comments
betway
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи