България не успя да се справи с твърде силна Франция


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн: FIBA)

09-08-2021 19:30 | BGbasket.com

Националният отбор за момичета U16 не успя да преодолее Франция в първия си мач от европейския Чалънджър турнир в Хелзинки и отстъпи с 45:87.


Срещу една от най-силните школи в женския баскетбол нашите момичета вложиха много старание, но изостанаха още в края на първата част.


В нея имаше много равностойни моменти, като на два пъти младите ни състезателки наваксваха изоставане. В последните моменти от четвъртината обаче разликата стигна 10 точки.


Във втория период французойките използваха надмощието си под коша, за да увеличат още малко преднината. България не правеше много повече грешки от противника, но повече от тях ставаха кош срещу нас.


Въпреки че Франция започна да се откъсва, българският тим не се отказа и издържа до почивката за 33:48.


Силна серия на съперника в началото на второто полувреме до голяма степен вече реши нещата, като разликата мина 20 точки, а след това и 30 в края на частта.


В последната част и двата отбора нямаха сили за промяна на статуквото, като само фиксираха крайното 45:87.


Ивана Бонева записа 14 точки за България, Яна Карамфилова се отчете с 10.


Българският състав направи 34 грешки и позволи 22 откраднати топки, а разликата бе много осезаема в борбата под коша.


Във вторник България среща Гърция от 14.30 часа.

 

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БЪЛГАРИЯ U16 - ФРАНЦИЯ U16

 

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ НА ФИБА ЕВРО ЧАЛЪНДЖЪР 2021, ХЕЛЗИНКИ - МОМИЧЕТА U16

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ФИБА ЕВРО ЧАЛЪНДЖЪР 2021, ХЕЛЗИНКИ - МОМИЧЕТА U16

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ФИБА ЕВРО ЧАЛЪНДЖЪР 2021, ХЕЛЗИНКИ - МОМИЧЕТА U16

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи