Какви видове онлайн залози на баскетбол съществуват?


Какви видове онлайн залози на баскетбол съществуват?
(Снимка: freeimages.com)
17-06-2019 13:47 | BGbasket.com

Баскетболът е един от най-популярните спортове по света. Той обаче е и чудесен избор за залагане за всички любители на тръпката от хазарта, защото предлага много възможности за печеливш залог.  

 

Когато има много възможности за залог обаче, е още по-важно да се подбере букмейкър, който предлага условията, които най-много ви допадат.

 

Ако се чудите как най-лесно и удобно да сравните различните букмейкъри и условията, които предлагат, можете да се насочите към сайтовете като Bet enemy, които предлагат цялата тази информация на едно място. Освен това можете да видите прогнози и стратегии за залагане, а ако сте начинаещ, от голяма полза ще са ви и другите насоки – основните термини и препоръки, повече информация за видове залози и коефициенти, както и за различните видове спорт. Баскетболът наистина е чудесен спорт за залагане, точно заради голямото разнообразие от възможности, които предлага.

 

Едно от основните неща, за което може да се заложи, е това кой от двата отбора ще победи. Често се случва двата отбора да са с различни шансове за победа, което означава, че и тук имате избор. Можете да заложите на фаворита или след по-обстойна преценка, да изберете аутсайдера. Трябва да се има предвид, че някои при някои букмейкъри крайният резултат е този в рамките на редовното време, а за други – след продълженията, ако има такива.

 

В същото време има възможност за залог и за това кой от двата отбора ще се окаже победител в края на първата четвърт или на полувремето. За този тип залози помага и това, че може да се залага не само преди мача, но и по време на самия мач, което е допълнителен плюс, защото вече има повече информация за това как тече играта.

 

Можете да заложите и на общия брой точки в края на мача. В този случай се взема предвид общият брой точки на двата отбора. Букмейкърът определя едно число, а залогът е дали точките след мача ще са повече или по-малко от тази своеобразна граница.

 

Друга популярна възможност за залог е хендикапът, който се изчислява на базата на разликата между точките на двата отбора. Този тип залог се използва най-често, ако единият отбор има значително по-голям шанс за победа. Друг възможен залог при баскетбола е това кой от двата отбора пръв ще стигне до определен брой точки, например 20, 40 и така нататък, както и дали крайният брой точки ще е четно или нечетно число. Това обаче далеч не са всички възможности за залог. Такъв може да се направи и например за това кой от двата отбора ще вкара първия или последния кош и дори кой играч ще реализира повече точки за отбора си.

 

Букмейкърите предлагат и възможността за комбинирани залози, които предлагат допълнителна възможност за печалба. Това означава, че залогът може да обхваща няколко независими залога и така се постига по-висок коефициент. В този случай рискът е по-голям, но в същото време има възможност за голяма печалба с по-малък залог. 

 

Освен само на един мач, залози могат да се правят и за цели турнири, като в този случай залогът е за това кой отбор ще бъде на първо място и предлага също една добра възможност за печалба. Рискът и при тази опция не е малък, но пък ако успеете да познаете победителя в турнира, печалбата ще е голяма.

 

Баскетболът предлага наистина чудесни възможности за залагане, но за да се постигне печалба, помага не само познаването на играта и на различните опции за залог, но и следенето на отборите и тяхното представяне, както и развитието на самите турнири. Тръпката обаче е голяма, при това не само от играта на любимия отбор, а и от различните стратегии, които могат да се използват при залозите и комбинирането им, така че удоволствието от играта да се комбинира с хубава печалба.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи