Рилски спортист и Берое Стара Загора продължават без загуба при момичетата U14


Рилски спортист и Берое Стара Загора продължават без загуба при момичетата U14
(сн. BGbasket.com)
04-07-2022 20:18 | BGbasket.com

Отборите за момичета U14 на Рилски спортист и Берое Стара Загора останаха единствени без загуба до момента в груповата фаза на финалите във възрастта. Така те оглавиха съответно група А и група В след края на втория ден от турнира. Днес в Самоков отборите изиграха по два мача за общо 12 сблъсъка в двете групи.

 

В група А домакинът Рилецо зарадва привържениците си с победа срещу Светкавица с 68:60 и не се затрудни с Черноморец за 90:31. В много интересна ситуация преди утрешните мачове е оказаха Черноморец 2014, Светкавица и Левски, които са с по 2 победи и загуба и утрешните мачове ще бъдат ключови за това кой ще продължи към полуфиналите. С по три поражения в групата до момента имат Дунав Русе и Черноморец.

 

В група В Берое Стара Загора записа две категоричи победи над Вълци Разград и Черно море Одесос, за да оглави класирането с общо три успеха. До момента се очертава борба за попадане в четворката между Пирин Горе Делчев и Локомотив София, които са с по 2-1. Септември 97 и Вълци Разград са с по победа и две поражения, а без успех до момента е Черно Море Одесос.

 

Утре ще бъде последният ден от груповата фаза, след което предстои разпределението на позициите в крайното класиране.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ФИНАЛИТЕ ЗА МОМИЧЕТА U14

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ФИНАЛИТЕ ЗА МОМИЧЕТА U14

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за момичета U14
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи