Магична нощ в Пирея! Олимпиакос извади номера на Спанулис, аплодираха Везенков


18-09-2023 09:03 | BGbasket.com

№7 вече е в историята за Олимпиакос! Гръцкият гранд официално извади от употреба номера, с който дълги години играеше легендата на клуба Василис Спанулис. Това стана на специална церемония в Пирея, носеща името "Нощта на легендата".

 

Плеяда от звезди уважи Спанулис, включително и Александър Везенков. Българинът прекоси отново океана, само заради бившия си съотборник, а при появата си в залата бе бурно аплодиран от феновете.

 

 

Сред присъстващите бяха още Деян Бодирога, Перо Антич, Димитрис Итудис, Ник Калатес, Никос Зизис, Софоклис Шорцанитис и Янис Сфайропулос. Много други пък, които не успяха да бъдат в залата, като Никола Йокич и Лука Дончич, изпратиха специални видео съобщения до Спанулис.

 

След като благодари на всеки един човек, бил до него в кариерата му, Спанулис се присъедини от семейството си на паркета и с много емоции изгледа как №7 завинаги бе окачен на стената. 

 

„Никога няма да забравя тази нощ. Това е най-голямата вечер в моята кариера, освен титлите“, обърна се той към феновете, закривайки церемонията.

 

Като част от спектакъла имаше и приятелски мач между Олимпиакос и Олимпия Милано, който продължи три части и бе спечелен от гостите с 57:50.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Олимпиакос, Василис Спанулис, Александър Везенков
Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи