Специални отстъпки на книги в BGbasket.com


Специални отстъпки на книги в BGbasket.com
27-09-2023 13:17 | BGbasket.com

BGbasket.com продължава една от постоянните си мисии - да популяризира книгите и четенето, особено сред младите хора. Затова отново ви предоставяме възможността да си закупите интересни заглавия чрез нашия сайт, като по повод началото на учебната година предлагаме част от тях на специална цена от 5 лв., а други - с 20% отстъпка.

 

Книгите, които можете да закупите, като изпратите имейл на office@bgbasket.com, са:

 

Първият алманах на българския баскетбол „Баскетболът – играта на личностите”.

 

В него е събрана цялата история на баскетбола ни, с десетки хиляди резултати и имена, многобройни снимки, истории, интервюта и всичко, свързано с успехите и историческото развитие на спорта у нас. Цената на двата тома на алманаха е общо 30 лева. Цената с отстъпката е 24 лв.

 

 

Книгата на легендата на българския баскетбол Георги Панов "Благодаря ти, баскетбол!" също е налична. Коричната цена на баскетболните истории на Гецата е 9.90 лева, като нея вече предлагаме с още по-голямо намаление - за 5 лв.

 

 

Методическото ръководство за баскетбол 3х3 на доц. д-р Спас Ставрев - ръководител на катедра "Физическо възпитание и спорт" в УНСС е с цена 8.90 лв, но сега може да го закупите за 5 лв.

 

 

 

Книгата "Да избереш точната диета" на д-р Джудит Родригес е налична срещу цена от 15 лв., а с отстъпката през лятото я предлагаме за 5 лв.

 

 

Занимателната книжка с най-новите пъзели на Менса също е сред заглавията, с които разполагаме. Цената ѝ е 14.50 лв., а само сега може да я вземете за 5 лв.

 

 

Предлагаме и книгата от поредицата "Непознатата история" - "В преследване на златото" на Джордж Тейбър, разказваща за това как нацистите са разграбили златните запаси на Европа. Цената ѝ е 15 лв, но чрез BGbasket.com може да я закупите за 5 лв.

 

 

 

Историята на Чарлс Ролс - съосноваел на "Ролс Ройс" би заинтригувала не само автомобилните любители. Тя редовно може да бъде поръчана за 15 лв., като и за нея има специална цена от 5 лв.

 

 

За любителите на тениса предлагаме и книгата "София - столица на световния тенис" на журналиста Любомир Тодоров. Четивото разказва за нещата, останали зад кулисите на трите години, в които нашата столица беше домакин на Турнира на шампионките, както и за подготовката на Garanti Koza Sofia Open.

 

При нея отстъпката също е още по-голяма, като вместо на редовната й цена от 8.90 лв., може да я закупите на специална цена от 5 лв.

 

 

И не на последно място - книгата за легендарния Дрийм Тийм на САЩ, разказваща за легенди като Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли.

 

Цената за издание с меки корици е 20 лв., а с твърди - 25 лв., като за тях също има 20% отстъпка - съответно за 16 лв и 20 лв.

 

 

„Кривата на щастието“ (меки корици) - без автограф

 

Oригиналната цена е 18 лв., но сега може да я вземете за 14.40 лв.

 

 

„Отвъд играта“ - без автограф

 

Тази книга също може да поръчате за 14.40 лв. вместо на редовната цена от 18 лв.

 

 

"Хроника на болката" е поредната книга на обичания автор Иво Иванов, като тя е цена от 19 лв., но за първи път може да я поръчате за 15.20 лв.

 

 

Всяка поръчка ще бъде изпратена по куриер за сметка на купувача.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи