Петър Гергов: Преди години предрекох, че няма да има съдии, нека сега лансираните свирят на подрастващи


Петър Гергов: Преди години предрекох, че няма да има съдии, нека сега лансираните свирят на подрастващи
(сн. личен архив)
16-11-2023 14:09 | BGbasket.com

Треньорът в школата на Монтана 2003 Петър Гергов се свърза с BGbasket.com, за да изкаже възмущението си от „пълната обърканост на програмата“ на мачовете на 14-годишните момичета. Публикуваме и коментара, което ни изпрати той:

 

„Искам да изкажа възмущението си от пълната обърканост на програмата на 14 г. момичета в западната 1-ва дивизия. Беше насрочен турнир на 19.11 (неделя) в гр.Перник, при условие, че залата е в ремонт.

 

Във вторник (14.11), следобед пристига писмо, че турнирът ще е в събота (18.11) в зала Кракра. Днес в четвъртък ми звънят колеги, че мачът ще се премести в София, но нямало съдии и да си свирим ние, треньорите, но официално писмо още нямаме.

 

Ние сме поръчали автобус в понеделник от общината със заповед до Перник и сега трябва да се променят заповеди. Нали разбирате, че така баскетбол няма да направим, независимо че ни задължават да правим по три пъти нормативи и да пращаме планове и по един път в месеца да участваме в онлайн срещи.

 

Аз предрекох преди 7-8 години, че съдии няма да има, защото синът ми беше съдия в София и 3 години му даваха мачове само на 12-годишни в студената тогава зала на Локомотив, а други на неговата възръст ги лансираха и на 22 години и 2 години съдийски стаж им даваха в Лигата и А група жени. Синът ми се отказа, разбира се, както и много други. Нека сега лансираните да свирят на подрастващи."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи