Специални отстъпки на книги в BGbasket.com


Специални отстъпки на книги в BGbasket.com
20-11-2023 16:42 | BGbasket.com

BGbasket.com продължава една от постоянните си мисии - да популяризира книгите и четенето, особено сред младите хора. Затова отново ви предоставяме възможността да си закупите интересни заглавия чрез нашия сайт, като предлагаме част от тях на специална цена от 5 лв., а други - с 20% отстъпка.

 

Книгите, които можете да закупите, като изпратите имейл на office@bgbasket.com, са:

 

Първият алманах на българския баскетбол „Баскетболът – играта на личностите”.

 

В него е събрана цялата история на баскетбола ни, с десетки хиляди резултати и имена, многобройни снимки, истории, интервюта и всичко, свързано с успехите и историческото развитие на спорта у нас. Цената на двата тома на алманаха е общо 30 лева. Цената с отстъпката е 24 лв.

 

 

Книгата на легендата на българския баскетбол Георги Панов "Благодаря ти, баскетбол!" също е налична. Коричната цена на баскетболните истории на Гецата е 9.90 лева, като нея вече предлагаме с още по-голямо намаление - за 5 лв.

 

 

Методическото ръководство за баскетбол 3х3 на доц. д-р Спас Ставрев - ръководител на катедра "Физическо възпитание и спорт" в УНСС е с цена 8.90 лв, но сега може да го закупите за 5 лв.

 

 

 

Книгата "Да избереш точната диета" на д-р Джудит Родригес е налична срещу цена от 15 лв., а с отстъпката през лятото я предлагаме за 5 лв.

 

 

Занимателната книжка с най-новите пъзели на Менса също е сред заглавията, с които разполагаме. Цената ѝ е 14.50 лв., а само сега може да я вземете за 5 лв.

 

 

Предлагаме и книгата от поредицата "Непознатата история" - "В преследване на златото" на Джордж Тейбър, разказваща за това как нацистите са разграбили златните запаси на Европа. Цената ѝ е 15 лв, но чрез BGbasket.com може да я закупите за 5 лв.

 

 

 

Историята на Чарлс Ролс - съосноваел на "Ролс Ройс" би заинтригувала не само автомобилните любители. Тя редовно може да бъде поръчана за 15 лв., като и за нея има специална цена от 5 лв.

 

 

За любителите на тениса предлагаме и книгата "София - столица на световния тенис" на журналиста Любомир Тодоров. Четивото разказва за нещата, останали зад кулисите на трите години, в които нашата столица беше домакин на Турнира на шампионките, както и за подготовката на Garanti Koza Sofia Open.

 

При нея отстъпката също е още по-голяма, като вместо на редовната й цена от 8.90 лв., може да я закупите на специална цена от 5 лв.

 

 

И не на последно място - книгата за легендарния Дрийм Тийм на САЩ, разказваща за легенди като Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли.

 

Цената за издание с меки корици е 20 лв., а с твърди - 25 лв., като за тях също има 20% отстъпка - съответно за 16 лв и 20 лв.

 

 

„Кривата на щастието“ (меки корици) - без автограф

 

Oригиналната цена е 18 лв., но сега може да я вземете за 14.40 лв.

 

 

„Отвъд играта“ - без автограф

 

Тази книга също може да поръчате за 14.40 лв. вместо на редовната цена от 18 лв.

 

 

"Хроника на болката" е поредната книга на обичания автор Иво Иванов, като тя е цена от 19 лв., но за първи път може да я поръчате за 15.20 лв.

 

 

Всяка поръчка ще бъде изпратена по куриер за сметка на купувача.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи