В Гърция: ПАО предлага по-висока заплата на Везенков от Олимпиакос


В Гърция: ПАО предлага по-висока заплата на Везенков от Олимпиакос
(сн. НБЛ)
10-06-2024 16:39 | BGbasket.com

Бъдещето на Александър Везенков продължава да е неясно, но в Гърция вече се говори за сериозен интерес към българина от грандовете Олимпиакос и Панатинайкос.

 

Според журналиста Толис Коциас, Олимпиакос вече е отправил оферта към бившия си играч, след което от ПАО са направили същото, като дори са предложили по-висока заплата. За момента обаче информацията се върти предимно в медии, свързани с Панатинайкос, като няма официален коментар по темата от нито един от двата клуба.

 

Припомняме, че преди дни се заговори за раздяла между Везенков и Сакраменто, като тогава първо италианският журналист Матео Андреани обяви, че „кралете“ са уведомили българина, че не е в сметките им. Малко след него обаче гръцкият му колега заяви, че именно баскетболистът е бил този, който е пожелал да напусне.

 

Дори да се стигне до раздяла, това няма да стане толкова лесно, тъй като Везенков има гарантирана още една година със Сакраменто. Отвъд океана също вече развиват потенциални сценарии как това може да се случи и дали крилото ще премине в друг отбор от НБА или ще се завърне в Европа.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, Сакраменто, Александър Везенков, Олимпиакос, Панатинайкос
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи