Елеонора Рангелова участва в заседание на Техническата комисия на ФИБА


Елеонора Рангелова участва в заседание на Техническата комисия на ФИБА
(сн. FIBA.basketball)
11-06-2024 16:01 | BGbasket.com

Мениджър международни връзки и специални проекти към Българската федерация по баскетбол Елеонора Рангелова участва в среща на Техническата комисия на ФИБА, която самата тя оглавява. Събитието продължи два дни, като се проведе в седалището на централата в Швейцария.

Заседанието беше първото голямо присъствено на комисията от работния цикъл 2023-2027 г. Сред основните обсъждани области бяха промените в официалните баскетболни правила, предстоящия цикъл на лицензиране на официалните лица в мачовете за периода 2025-2027 г., жените в съдийството и различните проекти на Световната асоциация на баскетболните треньори.

„Беше много интересна и успешна среща, като комисията можеше да разчита на огромното количество знания и опит на всички свои членове. Това беше важно, за да сме сигурни, че можем да проучим и обсъдим задълбочено всички теми и да постигнем възможно най-добрите резултати за нашия спорт“, заяви Рангелова.

„Колективно, като комисия, ние поставихме силен фокус върху различните аспекти, които ще допринесат за подобряване на играта и нивото на баскетбола в световен мащаб, включително продължаване на увеличаването на броя на жените в съдийството. Това е нещо, за което всеки член е много ангажиран да помага и да работи за постигането му", добави тя.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Елеонора Рангелова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи