Гергов: Имаме разногласия с Чакмаков, но сме намерили общ език


Гергов: Имаме разногласия с Чакмаков, но сме намерили общ език
(сн. НБЛ)
13-06-2024 18:19 | Веселин Михайлов

Роберт Гергов и Александър Чакмаков продължават да имат разногласия по повод мъжкия отбор на ЦСКА. Все пак президентът на „армейците“ и членът на Управителния съвет на клуба в оставка са намерили общ език в опитите си да намерят финансиране за тима. Това сподели Гергов, който допълни, че само преди дни се е срещал с бизнесмена.

 

Освобождаването на Александър Чакмаков като член на Управителния съвет е формалност. Той си е подал оставката, но все още се интересува. Срещнахме се преди дни и говорихме. Има разногласия по това как се управлява, това е факт, който аз не отричам. Той има едни представи, аз – други. Ние сме намерили общ език, всичко се преодолява, но засега път се намира, когато се намерят финанси. На този етап и в размерите, които имахме, е трудно. За мъжете не мога да дам позитивна новина“, подчерта президентът на „червените“.

 

Припомняме, че през януари наследникът на футболната легенда Нако Чакмаков обяви, че напуска баскетболния ЦСКА заради "фундаментални различния" именно с Гергов. Тогава бюджетът на „армейците“ претърпя сериозни промени, след като бетинг компанията, която ги спонсорира, намали парите след увеличението на налозите в хазарта от страна на държавата.

 

В началото на май пък Чакмаков говори пред BGbasket.com, където поясни, че продължава да е член на Управителния съвет на клуба, въпреки че е подал оставка и чака да бъде освободен от своята длъжност на следващото Общо събрание

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЦСКА, Роберт Гергов, Александър Чакмаков, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи