Обрат: Сакраменто иска да задържи Везенков


Обрат: Сакраменто иска да задържи Везенков
(сн. Sacramento Kings/Twitter)
13-06-2024 23:15 | BGbasket.com

Нов обрат настъпи по оста Александър Везенков – Сакраменто Кингс. Последните информации гласят, че „кралете“ нямат намерение да се разделят с българския национал. Това твърди Шон Кънингам, който е сред най-близките източници до калифорнийци.

 

Журналистът разкри, че Сакраменто иска да задържи крилото, но не изключи възможността за раздяла между двете страни.  Това може да се случи, ако Кингс получат оферта, която да ги удовлетворява, а 28-годишният баскетболист да премине в отбор, в който ще има по-голяма роля.

 

 

 

Кънингам потвърди, че 206-сантиметровият стрелец е разочарован от липсата на игрово време в дебютния си сезон с екипа на „кралете“, но не възнамерява да напусне НБА и ще изпълни остатъка от своя договор. Американецът допълни, че източник, близък до българина, е определил неговото желание да се завърне в Европа за „неоснователно“.

 

Информацията за евентуална раздяла между Везенков и калифорнийци се появи още в края на миналата седмица, а впоследствие неговото име започна да се свързва с други обори отвъд океана, както и със завръщане на Стария континент. Както е известно, той има още една година от своя контракта със Сакраменто.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Сакраменто Кингс, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи