Вече и с мобилна версия


Вече и с мобилна версия
07-10-2007 19:02

BulgarianBasket.com вече предлага и мобилна версия, която ще ви даде възможност да ползвате сайта на мобилния си телефон.

Така ще задоволим едно от най-големите  желания на своите читатели да получават информация за всички новини, програми, резултати, мачове на живо, лидери в статистиките. Навсякъде и по всяко време. Всичко само на вашия телефон...

Мобилната версия ще ви спести доста време в забързаното ежедневие, когато сте далеч от своя компютър.

Мобилната версия на BulgarianBasket.com ви дава достъп до сайта през мобилен телефон или PDA устройство. През нея можете да използвате основни категории в сайта, които са оптимизирани и пригодени за бързи действия през мобилен телефон. Версията е олекотена откъм трафик, защото използва минимално графични елементи и е предвидена за ползване от малък екран.

За да използвате мобилната версия на BulgarianBasket.com ви е нужен мобилен телефон или PDA устройство, което да има връзка с интернет. Действията се изпълняват с кратки команди, присъщи за мобилния телефон.

Единственото условие е мобилното ви устройство трябва да има уеб браузър.
Адресът, който трябва да попълните в мобилния интернет браузър е следния:

http://bulgarianbasket.com/mobile  
 

На адрес bulgarianbasket.com/mobile ще се предлагат няколко основни категории на информация, но само на английски език.

Първата от тях е “News”. В него баскетболните фенове ще могат да следят последните новини у нас и в чужбина.

Втората категория е „Schedule”. В нея ще може да се информирате за предстоящите срещи у нас (мъже, жени, подрастващи, национални отбори), в Европа (УЛЕБ, Евролига, турнирите на ФИБА) и НБА. Естествено ще може да намерите къде се играят те, в кои градове, зали и съответно от колко часа.

Третата категория е „Scorecenter”. В нея пък ще може да намерите всички резултати от изиграните срещи на всички тези мачове веднага след тяхното завършване.

Четвъртата категория е “TV”, като в нея може да намерите информация за това кои срещи ще бъдат излъчвани пряко или на запис не само по българските телевизии, но и извън страната.

Петата категория е „Stats Leaders”. В нея веднага след изиграването на съответните срещи ще може да видите лидерите на основни статистически категории на първенствата в България, както и на тези в Евролигата и УЛЕБ.

Разбира се ще има и шеста категория – „Live Score”.  В нея ще може да проследите всички мачове в България от мъжката А-1 и някои по интересни срещи от женското първенство НА ЖИВО. Разбира се в тази категория акцентираме и върху мачове, които българските читатели няма откъде да научават промените на резултатите. Където и да сте, ще може да следите какво правят вашите любими отбори.

Услугата разбира се е бeзплатна, единствено заплащате престоят си в интернет според тарифният план на вашият мобилен оператор.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи