Пет интересни мача ДИРЕКТНО днес


Пет интересни мача ДИРЕКТНО днес
28-10-2007 16:19

Днес в изборния ден ще проследим 5 мача ДИРЕКТНО за вас. Три от тях са от втората мъжка А-2, а други две от женската А-1. Ето и пълната програма от тези срещи: 
 
Мъже А-2
16.00 Спартак МВР – Видабаскет
Видабаскет ще търси първа победа в първенството на Западната А-2 след като се препъна миналия кръг у дома срещу Спортист Своге. „Полицаите” пък ще се опитат да затвърдят своите позиции. Те имат вече победа над Славия от новия шампионат. 
 
16.00 Черно Море Е-он – Дунав
Вторият отбор на Черно Море не игра в първия кръг миналата седмица поради липса на достатъчно играчи. Повечето от тях бяха с националния юношески отбор на България за участие в Югоисточните игри в Гърция. Днес те ще дебютират в А-2 за този сезон. Треньорът на отбора Емил Борисов използва предимно момчета от юношеския и кадетския отбор на варненския клуб. Дунав падна у дома от Алвина миналата неделя и едва ли ще има сили да се възпротиви в този мач. 

18.00 Алвина – Черноморец
Миксираният отбор от ветерани и юноши на Алвина посреща Черноморец във втория мач в зала „Христо Борисов” довечера. Алвина е с победа, Черноморец още не са играли в тазгодишния шампионат. Фаворит е отборът на домакините, а от гостите се очакват добри изяви най-вече от единствения българин, участвал в камповете на „НБА без граници” през това лято Емил Бинев. 
 
Жени А-1
17.00 Рилски Спортист – Берое 2007
Берое 2007 не игра в миналия кръг вследствие на отказа на Левски Спартак в първенството на жените, докато Рилски спортист спечели важна победа като гост на Монтана 2003. Очаква ни много интересен сблъсък в СУ Никола Велчев в Самоков, като победителя от срещата е неизвестен. 
 
18.00 Славия – НСА Делта
Двата отбора имаха еднаква съдба досега, след като Лукойл Нефтохимик ги победи с голяма разлика. Днес те ще търсят първа победа в тазгодишното първенство на страната, а везните клонят на страната на домакините. 
 
Нa тези от вас, които не са пред своите компютри, ще може да следят развитието на мачовете на мобилната версия http://bulgarianbasket.com/mobile на своите мобилни апарати. A тези, които ще са в къщи пред компютрите могат да чатят с всички фенове от цялата страна – НА ЖИВО в BulgarianBasket.com.  
 
Пълни статистики, репорти, коментари, отзиви, индивидуални и отборни класации веднага след завършването на всеки един от двубоите.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи