Фен вкарва кош от центъра, печели 10 000 лева


Фен вкарва кош от центъра, печели 10 000 лева
Щастливия фен (eurofootball.bg)
09-01-2008 22:06

27-годишният Борислав Василев от Раднево спечели голямата награда на стойност 10 000 лева от промоционалната игра на Еврофутбол, организирана по време на срещата Лукойл Академик - Бенетон Тревизо в зала "Универсиада" на 08.01.2008 г. Късметът споходи Борислав дни преди рождения му ден. Подкрепян с аплодисменти от ентусиазираната публика, той успя да вкара кош от центъра на игрището, като това му донесе призовия чек от букмейкърската къща. За фена на баскетболните ни шампиони това е първата голяма награда, която някога е печелил.
 

Над 600 зрители се включиха в безплатната игра на Еврофутбол. На влизане в залата всеки от тях попълни талон със своята прогноза за тима, който води в резултата след първото полувреме на срещата при предварително зададено предимство (хендикап) за единия отбор.
 

По време на почивката чрез жребии бяха изтеглени пет талона с правилно предвиждане, като техните притежатели имаха шанса да опитат да вкарат от наказателен удар. Двама от тях – Борислав Василев и Марин Романски реализираха кош. Това им даде правото на опит да отбележат кош от центъра на игрището. Няколко сантиметра не достигнаха на втория късметлия Марин Романски от Ботевград да грабне голямата награда. Баскетболната звезда Романски, станал шампион на България със своя клуб "Балкан" през 1974 година, си тръгна с утешителните 200 лева. Останалите участници получиха по една утешителна награда от Еврофутбол – баскетболна топка.
 

Българският букмейкър подкрепя новия състезателен сезон на професионалния баскетболен отбор Лукойл Академик. Целта на Еврофутбол е да допринесе за повишаване атрактивността на мачовете и по–голям интерес от страна на зрителите по време на състезанията.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи