Купата на България стартира в четвъртък


Купата на България стартира в четвъртък
Спартак ще играе два пъти подред във Варна
05-03-2008 11:02

Купа „Леденика” стартира в четвъртък (6-ти март) във Варна, където в зала „Христо Борисов” ще се изиграе един изтеглен мач между отборите на Алвина и Спартак Плевен. Това е среща от първият кръг на надпреварата, в който се играе на елиминиране в два мача на разменено домакинство. Реваншът в Плевен също е изтеглен за 10-ти март вместо за 13-ти март.

 

Всички останали двойки от този първи кръг на турнира за купата на страната ще изиграят своите срещи в понеделник(10-ти) и четвъртък(13-ти март). Победителите се класират за четвъртфиналите, които ще бъдат на плейофен принцип до две победи от три срещи. Датите за тях са 16, 18 и евентуално 20 март. Единствено двубоя на Лукойл Академик с победителя от Спартак Плевен/Алвина е преместен за 14 и 21 март, за да не съвпадне с далеч по-важния дуел на „студентите” с Динамо Москва (11 и 18 март).
 

Така след гостуването си на Черно море в поредния кръг от първенството на първата осмица в А-1 днес, Спартак Плевен остава в морската столица за среща с Алвина утре вечер от турнира за купата на България.

 

ПЪЛНА ПРОГРАМА НА ПЪРВИЯ КРЪГ ОТ ТУРНИРА ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи