Пини Гершон: Впечатлен съм от Асен Великов


Пини Гершон: Впечатлен съм от Асен Великов
Гершон обсъжда с Папазов
09-05-2008 22:21 | Gong.bg

Националният ни треньор по баскетбол Пини Гершон остана доволен от видяното на третия мач от полуфиналната серия между Балкан и Левски в Ботевград. Израелецът изгледа срещата от първия ред в залата в компанията на помощника си Тити Папазов.


„Първо ще кажа, че атмосферата беше страхотна. Вярвам, че по-добрият тим спечели. Заслужаваха успеха, въпреки че техният най-добър играч е на 37 години. Това е. Доколкото разбрах, не е лесно да се победи Лукойл Академик, така че за тях това е като да спечелиш шампионата. Поне празнуваха като за шампионска титла”, коментира Пини Гершон, явно впечатлен от бурната радост в състава на домакините и техните многобройни фенове.


Специалистът сподели, че е харесал баскетболиста на Левски Асен Великов, който направи много силен мач и завърши с 24 точки. Гардът на „сините” бе движещата сила в състава на треньора Юлиан Аладжов.
 

„Плеймейкърът на Левски Великов се представи много добре. За негово съжаление те загубиха, но той беше доста добър и това ме кара да мисля какъв тип чужденец да доведем. Трябва да помисля за това”, разкри Пини Гершон за Гонг.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи