Перо Антич дебютира в събота за Локомотив Ростов


Перо Антич дебютира в събота за Локомотив Ростов
Антич започва с Локомотив Ростов
25-09-2008 10:15

Един от най-добрите играчи на Лукойл Академик от миналия сезон, македонецът Перо Антич ще направи своя официален дебют за новия си тим Локомотив Ростов в събота на международния турнир „Азовмаш” в Украйна. Съперници на руснаците в тези срещи ще бъдат гръцкия Панелиниос, БК Донецк и домакините от Азовмаш Мариупол. В първия си мач на 27-и септември от 12.30 местно време Локомотив Ростов играе срещу Панелиниос.
 
Антич имаше договор с Лукойл Академик за още една година, но предпочете по-добрите финансови параметри на руския клуб. След силен сезон у нас, той хвана окото на руснаците, които му предложиха условия на които трудно можеше да устои. Така той стана поредния играч, който използва Лукойл Академик като „трамплин” към по-добър отбор и съответно по-добра заплата. Преди него това стори и Уили Дийн, който вече играе за литовския Жалгирис Каунас.
 
В края на миналата седмица Антич се класира заедно с националния тим на Македония на Евробаскет 2009 в Полша, където вероятен съперник може да бъде отбора на България.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи