Еврошампионът ни покани за контрола


Еврошампионът ни покани за контрола
Гершон съдейства за проверката с Русия
18-11-2008 11:21 | Меридиан Мач

Българският национален отбор е получил изключително привлекателна покана за контролна среща, информира спортният всекидневник Меридиан Mач. Момчетата на Пини Гершон могат да се изправят не срещу кого да е, а срещу европейския шампион Русия. Проверката по всяка вероятност ще се проведе през август. Според информациите срещата е уредена именно от израелския специалист и ще се играе в Русия. Както е известно, треньор на „Сборная“ е Дейвид Блат, който дълго време е бил помощник на Пини Гершон в Макаби (Тел Авив). Двамата се познават отлично и са добри приятели, което е спомогнало за уреждането на мача.
 
На този етап все още не е ясна пълната програма на „трикольорите“, като се очаква до седмица да се уточнят всички контроли, които ще изиграят по време на подготовката си за европейското първенство в Полша. Една от проверките ще бъде срещу Германия, а сред евентуалните съперници на турнира за Купата на София са тимовете на Словения и Македония.
 
„Тези дни ще уточним всички детайли около програмата на националния тим. Водим разговори с Пини Гершон и до 10 дни трябва да има пълна яснота“, разкри изпълнителният директор на централата Иван Ценов.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи