Всички баскетболисти на Черно море се събраха


Всички баскетболисти на Черно море се събраха
Черно море поднови тренировки (сн. Gong.bg)
04-01-2009 22:05 | Позвънете Новини

Всички баскетболисти на Евроинс Черно море вече са във Варна и са започнали да тренират. Американците Майкъл Ърл и Кори Макинтош се прибраха в морската столица на 3 януари, като тогава си дойде и бразилеца Атила дос Сантош
 

"Хубаво е, че всички играчи вече са налице и ще могат да се включат пълноценно в тренировките. Пожелахме си здраве, късмет през новата година и много успехи. Сега ще трябва да се подготвим много здраво за мача с Рилски спортист, който е на 9 януари. Нямаме право на грешки", каза за "Позвънете Новини" наставникът на Черно море Даниел Димитров.


Младият специалист разкри, че е чул за интереса към Кори Макинтош и Атила дос Сантош от чуждестранни клубове. "Това е от компетенцията на ръководството на тима. Сега по-важно е отбора да се сработи, да постигне нещо голямо и тогава да се разделя с някого ако е необходимо", отсече Димитров.


Той добави, че все още не се е видял лично с президента на клуба Асен Христов. Както е известно, Димитров подаде молба за напускане, но тя не бе приета от шефа. "Чували сме се само по телефона. Аз изкарах празниците около Варна, а той бе в София. Така, че ще се видим на мача в Самоков и там ще разговаряме", завърши Даниел Димитров.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи