Плевен подготвя баскетболен празник за феновете


Плевен подготвя баскетболен празник за феновете
Плевен приема финалите за купата
27-02-2009 20:54 | БТА

Президентът на баскетболния Спартак Плевен Цветан Антов заяви, че домакините на Финалната осмица на турнира за Купата на България от 12-ти до 15-ти март подготвят истински празник за феновете. Антов бе категоричен, че в клуба няма да натоварват баскетболистите на Спартак с изисквания за класиране, като им се даде възможност да се изявят максимално.  
 
„Когато станах президент на Спартак Плевен, първо исках да върнем публиката в залата и го направихме, а след това да участваме в международни турнири, което също стана. В бъдеще, при добро изграждане на отбора, целта е да станем шампиони”, каза президентът на Спартак Цецо Антов пред БТА 
 
Старши треньорът на плевенчани Дарин Великов заяви, че съставът има все по-големи амбиции. „Самото домакинство е голяма отговорност пред феновете, затова не поставяме някакви категорични искания за класиране, за да не натоварване състезателите си допълнително психически”, коментира Великов.  
 
Спартак Плевен излиза срещу Евроинс Черно море в четвъртфиналите на турнира за Купата на страната на 12-ти март. При успех баскетболистите водени от Дарин Великов могат да се срещнат с шампиона Лукойл Академик на полуфиналите, които са на 13-ти март. Финалът на надпреварата е на 15-ти март.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи