Левски с интерес към Георги Чековски


Левски с интерес към Георги Чековски
Гиорги Чековски (сн. BulgarianBasket.com)
08-10-2009 13:38 | Македонски спорт

Левски може да привлече бившия баскетболист на Лукойл Академик Георги Чековски, пише „Македонски спорт”. „Сините” имат нужда от попълнения на високите постове, тъй като и Илиян Евтимов, и брат му Васко могат да напуснат клуба в най-скоро време. По тази причина именно Чековски е в полезрението на Константин Папазов, който още миналата седмица призна, че вероятно ще се наложи привличането на баскетболист на позиция 4. „Македонски спорт” цитира самия Папазов, който заяви, че вече има набелязан играч и твърди, че това е точно Чековски.
 
Георги Чековски добре познава ситуацията в България, и няма да има проблеми да се адаптира бързо към състава на Левски, след годините, прекарани в Лукойл Академик. В момента той се подготвя с Работнички, но си търси друг отбор, заради неясната ситуация около столичния тим.
 
Според „Македонски спорт”, при добра финансова оферта от страна на Левски, Чековски няма да се колебае дълго и отново ще се пресели в София. Споменава се и за вероятността той дори да бъде картотекиран навреме за първия мач от Балканската лига. „Сините” откриват турнира в събота, срещу македонския Фени Индустри.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи