Профили и за дежурните делегати у нас


Профили и за дежурните делегати у нас
(сн. BulgarianBasket.com)
15-10-2009 10:50

От настоящия сезон ще се опитаме да въвеждаме и комисарите след всеки един мач от първенствата в България за мъже и жени. Така, по подобие на съдиите и дежурните делегати на срещите в шампионатите у нас ще имат свои профили и ще знаят на кои мачове те са били оценители. В секцията ДРУГИ от менюто ще може да стигате както до Комисари, така и до Съдии. Интересното е, че в профила на дежурните делегати може да се види и тяхната съдийска кариера, но за съжаление при нас тя е след 2005 година, тъй като оттогава водим по-детайлона информация за реферите у нас.
 
Това начинание със съдиите у нас продължава за четвърта поредна година, всеки един рефер има свои профил и може да види къде и кои мачове е свирил през това време. Разбира се, ние сме и единствените, които имат широк профил на съдиите, както от Евролигата и УЛЕБ, така и от ФИБА Европа. Освен тях под регистър са и тези от НБА в Щатите, но за тях вкарваме само мачовете от плейофите им.
 
От този сезон, след всеки мач (само у нас) на първенствата за мъже и жени ще намираме нужната информация и ще вкарваме комисарите на съответните мачове. Тепърва ще обновяваме листа на дежурните делегати, за да бъде пълен с всички които могат да бъдат като такива у нас.

ЛИСТ НА СЪДИИТЕ  В БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И НБА
 

ЛИСТ НА КОМИСАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ (непълен)


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи