3х3 ЕКСТРИЙМ БАСКЕТБОЛ на Паметника


3х3 ЕКСТРИЙМ БАСКЕТБОЛ на Паметника
19-09-2015 22:31

Днес беше дадено началото на баскетболния уикенд на Extreme Fest-а в столицата. Един срещу друг се изправиха над 20 отбора във възрастовите групи до 15 и до 18 години. Най- добрите играчи ще продължат във фазата на елиминациите, която ще се проведе в неделя през деня. 
От 12:00 ще започнат полуфиналите при младежите. Срещите, които ще определят призиорите са NoName срещу Дуци и Чукни Лари срещу Академик 17. При горната възраст за подрастващи дамския отбор на Септември се включи в състезанията при момчетата и изненадващо оглави класирането в група А без нито една загуба и утре ще се бори за място на финала срещу тима на Голям си Коце. Другият полуфинал ще е между Шампион и Ниските. 
От 15:00 ще започне и най-интересната част от 3х3 състезанията, а именно турнирът за мъже над 18 години. За наградния фонд са се погрижили от магазин Foot Court, които предоставят спортни артикули, ваучери и награда от 400лв. за най-добрия отбор. 
Турнирът се провежда под егидата на Столична община и инициативата Европейска седмица на спорта. Българска Федерация Баскетбол и Министерството на спорта традиционно подкрепят турнирите на Столична 3х3 Лига.
Желаещите да се включат в турнира за мъже над 18 години могат да го направят до 14:00 часа на място или да регистрират отбора си в интернет на адресhttp://www.3x3planet.com/tournaments/details/TMZ15KBAUSUNYBUL
Турнирът е без входна такса, а максималният брой на отборите, които ще бъдат допуснати до участие е 16.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи