Елена Станкова: С повече воля и характер можем да преодолеем здравословните проблеми


Елена Станкова: С повече воля и характер можем да преодолеем здравословните проблеми
21-04-2017 17:54

Хасково 2012 чака Монтана 2003 за начало на финалите при жените утре. Лидерът от редовния сезон приема съперника в първите две срещи, а 24 часа преди старта на серията ето какво каза треньорът на тима Елена Станкова:


"Тази седмица я прекарахме повече време по болниците, отколкото в залата. Момичетата обаче са мобилизирани, имат характера и се вижда, че чакат този финал с нетърпение. Смятам, че с повече воля и характер могат да се преодолеят здравословните проблеми.


Монтана е най-сериозният отбор, който можеше да стигне до финала заедно с нас. Казах го още и във фазата, в която трябваше да елиминира Берое. Не знам дали двата отбора има с какво да се изненадаме. По-скоро можем да изненадаме сами себе си, ако не изпълним собствените си указания.


Не мисля, че има място за извличане на поука от преди 12 месеца. Тогава направихме един доброволен жест към Галдейра, за който изобщо не съжаляваме. Не сме допуснали някаква грешка, че да търсим поука. Този път наистина това беше седмица, в която имахме много сериозни здравословни проблеми. Надявам се на мобилизация в момичетата, в която не се съмнявам."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Хасково 2012, Елена Станкова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи