BGbasket.com дава приоритет на мъжката А група


BGbasket.com дава приоритет на мъжката А група
27-10-2017 14:00 | BGbasket.com

Българският баскетбол не се намира на нивото, на което всички ни се иска да го виждаме. Въпреки опитите за развитие на българските играчи, малцина са тези, които успяват да се наложат в мъжките отбори. И не, защото нямат потенциал, а защото в много от случаите не им се дава шанс.

Младите състезатели са в основата на развитието на всеки спорт и затова BGbasket.com реши да съсредоточи усилията си именно върху тях. До момента, ние сме единственият сайт, които отразява подробно първенствата при подрастващите, и ще продължим да го правим и в бъдеще.

Новото през този сезон е акцентът, който ще дадем върху мъжката А група. Освен опитни състезатели, в нея се подвизават и много млади и перспективни играчи, за които това е добра възможност да натрупат опит.

Ние от BGbasket.com сме убедени, че младите, а не чужденците, са бъдещето на българския баскетбол и затова ще отразяваме подробно мачовете и от двата региона във втория ешелон на мъжкия ни баскетбол А група – Изток и Запад. В нашия сайт, за съжаление единствено, ще може да намерите новини, интервюта, статистика от мачовете и да научите всички новости около шампионата. Всяка седмица ще определяме дерби на кръга, на което ще се опитаме да направим подробен анализ. С тези усилия се надяваме скоро да бъдем последвани и от други медии.

Естествено, няма да спрем да следим и случващото се в елитното първенство при мъжете, както и при жените. Какво винаги, ще продължаваме и да Ви информираме за всичко най-интересно в света на баскетбола. А вие, нашите читатели, ни давайте идеи, помагайте, защото родният БАСКЕТБОЛ има нужда от всички нас, от положителното мислене, за да се върне там, където му е мястото, където е бил винаги в малко по-далечно минало!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи