Калина Попянкова: Годината беше ползотворна за децата


Калина Попянкова: Годината беше ползотворна за децата
(сн. БФБ)
31-12-2017 18:01 | Мария Маринова

В навечерието на новата година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето какво каза старши треньорът на Левски Калина Попянкова:

 

- Каква година изпращате?

 

- Мисля, че годината беше ползотворна за децата. Имахме доста оспорвани и конкурентни мачове. Двубоите бяха много повече от друг път, което е важно, въпреки че някои бяха с голяма разлика. Децата се докоснаха и до отбор като Монтана, дано това бъде мотивация за тях да вървят нагоре. Мисля, че беше добра година, но имаме повече потенциал като отбор. Надявам се през новата година да го покажем.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

- Идеята е добра като цяло, но мога да говоря само за нашата група – западната. В нея имаше четири отбора, които направиха добри мачове. От това има нужда всеки отбор. От новата година вече ще се срещнем с други отбори, с които се надявам, че ще станат конкурентни мачове и ще имаме полза. Децата най-вече ще израстват, винаги на това държа.

 

- Какво си пожелавате за новата година?

 

- За новата година си пожелавам здраве на всички момичета, това е най-важното.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Левски, Калина Попянкова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи