Прогнозите за А група - жени: Шампион ще спечели битката на младите поколения


Прогнозите за А група - жени: Шампион ще спечели битката на младите поколения
Снимка: BGbasket.com
30-11-2018 17:05 | Галина Стоянова | BGbasket.com

Преди срещите от шестия кръг на А група - жени, отново се доверихме на компетентното мнение на бившата баскетболистка и треньор на Черно море Одесос Галина Стоянова. Специално за BGbasket.com тя направи своите прогнози за предстоящите сблъсъци.

 

Локомотив Стара Загора - НСА
(01.12 - 14:00 часа)


Старозагорският тим е със силно попълнение в лицето на Милена Томова, което ще затрудни максимално в подкошието софийския тим. НСА показва по-слаба резултатност в срещите до сега, както и допуска повече точки от противниците. Локомотив върви във възходяща линия с оглед статистиките от предходните срещи, което дава предимство в срещата.
Фаворит: Локомотив Стара Загора

 

Монтана 2003 - Славия
(01.12 -17:00 часа)

 

Очаква се среща с голяма разлика в полза на Монтана. Въпреки, че Славия има положителен коефициент и напредък с всяка следваща среща. Амбицираният и млад отбор на Славия показва добра защита и желание за игра, но едва ли ще затрудни противника.
Фаворит: Монтана 2003

 

Шампион 2006 - Септември 97
(01.12 - 17:00 часа)


Оспорвана среща. И двата отбора са млади и мотивирани. Септември е с по-неопитен състав, което дава предимство на Шампион. Сблъсък на младите поколения, които са бъдещето на женския баскетбол и се надявам да се задържат в този спорт и да се развиват. Отсъствието на капитана на Шампион Калина Иванова обаче ще се отрази негативно на играта в нападение на отбора. Тя е основен точконосител, но предполагам, че в нейно отсъствие останалите момичета ще бъдат изключително мотивирани да спечелят срещата.
Фаворит: Шампион 2006

 

Берое Стара Загора - Академик Пловдив
(01.12 - 18:00 часа)


Фаворит е Берое. Академик все още се ориентира в обстановката, макар, че в последните срещи показва добра резултатност и сработване на колектива. Тепърва очаквам този отбор да се развива и гради във времето. Треньорът на Берое ще може да даде шанс на младите момичета в тази среща да се обиграват и изявят.
Фаворит: Берое Стара Загора

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Галина Стоянова, А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи